Snooker nieuws en feitjes

Six Reds Toernooi een succes met een verrassende winaar ?

Op zondag 25 februari vond in de snookerloods een Six Red-toernooi plaats. Twaalf deelnemers meldden zich en werden na loting verdeeld over twee poules. Het beloofde een boeiend toernooi te worden!

Er werd gespeeld in de vorm van best of 3, waarbij veel partijen daadwerkelijk alle 3 frames moesten spelen. Dit resulteerde in een langere wachttijd, en de kruisfinales werden pas rond 17.30 uur bekend.

In de kwartfinales versloeg Roland Freddie met 2-1, terwijl Lex met dezelfde cijfers van Jacques won
de finale was behoorlijk spannend en er moest een derde frame aan te pas komen.
Uiteindelijk won Lex met de zwarte bal het toernooi.
proficiat Lex
hoogste break Freddie 26————————————————————————————–

Zondag 28 januari is er in de snookerloods een Shoot-out toernooi gespeeld.
met een een opkomst van 12 snookerspelers was de organisatie heel tevreden.
De spelers werden via loting in 2 poules verdeeld en ging de strijd los.
In Poule A uitslag na 5 partijen

Erik en Edwin beide 4 punten en in de halve finale in poule B was het een stuk spannender en waren er uiteindelijk 3 spelers Freddie , Jacques en Martin met hetzelfde aantal winstpartijen/ punten 3.
waarbij onze gedoodverfde Shoot-out kampioen 2023 Martin aan het kortste eind trok bij de Sudden Death.

Na de halve finales stonden Erik en Edwin in de Finale die onder de belangstelling van alle uitgeschakelde spelers gevolgd werd, met bij elke shot die binnen 12 seconden gespeeld moest worden met de hooooo en haaaaaaa s bejubeld.

De finale werd door Erik gewonnen die de hele dag goed stond te spelen.
Runner up Edwin en de hoogste break werd gewonnen door Michael.

Shoot – out Kampioen 2024 Erik de RuiterSnooker groep Dinsdag en Donderdag Gewijzigd

iedere dinsdagmiddag en donderdagmiddag ( voorheen donderdagmorgen kan er vanaf 13.00 gespeeld worden. het is een vrije inloopmiddag voor alle leden en afhankelijk van de hoeveelheid personen, speel je tegen een ieder of in een poule.

Six Reds Toernooi

Op 25 februari as. vindt het volgende toernooi alweer plaats. Dit maal gaat het om een 6 reds toernooi. We hebben gekozen voor een 6 reds toernooi, zodat we allemaal best of 3 wedstrijden kunnen spelen, zo kan je, wanneer je het eerste frame met veel pech hebt verloren, toch de wedstrijd nog winnen.

geef je op voor 20 februari evenementen@snookerloods.nl

Ladder Competitie

Tijdens afgelopen ALV is besloten dat de laddercompetitie weer van start gaat, maar met een iets andere opzet dan voorgaande edities. De laddercompetitie heeft vanaf nu geen einddatum meer, Maar op willekeurige data (deze worden bepaald door de evenementencommissie) zal de stand van dat moment omgekeerd worden, d.w.z. de nummer 1 komt dan op de laatste plaats en de nummer laatst komt bovenaan te staan. Op die manier krijgt iedereen de kans tegen verschillende leden van de club te spelen. Afgelopen seizoenen was er wel eens wat ontevredenheid over hoe de eindstand tot stand kwam, bijvoorbeeld omdat degene die bovenaan staat met vakantie was en niet meer uitgedaagd kon worden voor de einddatum van de competitie. Met een doorlopende ladder voorkomen we dat.

Meldt je aan wanneer je weer mee wil doen.,

We gaan 19 februari van start met de nieuwe ladder.evenementen@snookerloods.nl

met een vrolijke snooker groet,

Jacques en Freddie