Verslag huiscompetitie, 3 januari

Gisteravond is met drie wedstrijden op het programma ook het jaar 2017 van start gegaan voor de huiscompetitie. Op tafel 1 begon Maurijn tegen Dick. Maurijn moest aan het begin van het eerste frame even op gang komen maar halverwege begon hij breaks te maken waardoor hij onoverbrugbaar uitliep op Dick. Het tweede frame liet Dick het kaas niet van zijn brood eten en stond goed te potten wat resulteerde in de winst van het tweede frame op de roze bal. Het derde en het vierde frame werden overtuigend door Maurijn geclaimed door meerdere 15+ breaks per frame te maken. Op tafel 2 begonnen Tom en René aan hun eerste bal contact van 2017. Beide heren waren volledig gefocused aan het spelen en in de eindfase van het eerste frame stond Tom een aantal punten voor en met een clearance 18 (zowel blauw als roze werden gepot door een fluke) pakte hij het eerste frame. Daarna leek de concentratie bij Tom vervlogen, van zijn solide spel was niet veel meer over en wilde het potten niet meer lukken. Met niet veel problemen voor René won hij de drie volgende frames met sommige grote uitslagen. Op tafel 3 kwam Nico zijn ongeslagen positie verdedigen tegen Wim. Nico was al anderhalf uur voor aanvang gearriveerd in de loods om te trainen. Deze inzet leek zich uit te betalen want Nico potte strak en veel en Wim had daar niet echt een antwoord op. Er werd op deze manier dan ook een zakelijke 3-0 overwinning geboekt door Nico.

Maurijn – Dick 3-1
Tom – René 1-3
Nico – Wim 3-0
Deze uitslagen zullen spoedig verwerkt op de snookerloods.nl website.

Wederom is er met meerdere 20+ breaks wel weer sterk geroken aan de hoogste break van 28 van Maurijn echter staat deze sinds de eerste ronde nog steeds op het bord. Wie gaat hier iets aan doen?

Het programma voor volgende week dinsdag 10 januari is:
19:00 Peter van V – René
19:00 Edwin – Cor-Jan
21:00 Lex – Peter B
21:00 Fred – Gerard
Vanaf deze week spelen we voornamelijk 4 wedstrijden per speelavond dus let goed op de aanvangsttijden want die kunnen per week wisselen.
Alvast veel succes gewenst voor alle spelers van volgende week.
Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *