Verslag huiscompetitie 27 december

Gister was de eer aan Fred en Michael om de laatste huiscompetitie wedstrijd van het jaar te spelen. Onder toeziend oog van het in grote getale opgekomen publiek was het Fred die het beste de kerstdagen doorgekomen leek te zijn.
Een van de aanwezige supporters vertelde een “ontketende Fred” gezien te hebben in het eerste frame. Hij wist dit frame dan ook om te buigen in een 1-0 voorsprong.

Het tweede frame ging gelijk op met kansen voor beide spelers om het frame naar zich toe te trekken. Uiteindelijk besliste Fred ook dit frame in zijn voordeel door het frame op de roze bal te winnen.

Michael liet de moed niet zakken en pakte in het 3e frame een kleine voorsprong, maar Fred wist goed bij te blijven en met de laatste 3 ballen op tafel was het verschil slechts 4 punten in het voordeel van Fred. Michael wist vervolgens blauw te potten en zodoende met 1 punt langszij te komen. Kansen over en weer volgde…. waarna het uiteindelijk Fred was die aan het langste eind trok door de roze en zwarte bal fraai te potten!

Al met al een verdiende 3-punter voor Fred.

Bekijk hieronder exclusief beeldmateriaal van de ontknoping van de partij 🙂

 

Rest mij iedereen een fijne jaarwisseling te wensen en hopelijk tot snel in de loods.
De huiscompetitie gaat dinsdag 3 januari alweer van start met de volgende 3 partijen:

Rene – Tom
Wim – Nico
Dick – Maurijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *