Verslag huiscompetitie 6 december

Gisteravond stonden er vier wedstrijden op het programma waarvan twee om 19:00 begonnen en twee om 21:00. Op tafel 1 gingen Tom en Peter van V van start. Het getrouwde leven lijkt Tom goed te doen want hij stond solide te potten en kwam geen keer in gevaar. Dit werd dan ook beslecht met een overtuigende 3-0 en waar Peter vorige week nog de euforie had van een mooie 3-0 zege keerde hij vandaag met nul punten huiswaarts. Op tafel 2 begonnen Paul en Peter B. (Peter viel in voor de ziek gemelde Wim, welke partij volgende week gespeeld zal worden). Het was vrij snel duidelijk dat Paul een missie had vanavond wat hij inkleurde met prachtige pots. Peter gaf goed weerstand en was zeker niet kansloos te noemen. Het tweede frame werd bepaald op de zwarte bal echter kon Peter niet voorkomen dat de eerste drie frames geclaimed werden door Paul. Dus ook hier was het een nette 3-0 uitslag. Om klokslag negen begonnen Gerard en Edwin aan hun wedstrijd. Edwin kwam vanavond om zijn ongeslagen positie in de stand to continueren. In het eerste frame ging de voorsprong in de stand over en weer, in de eindfase had Edwin de overhand echter kwam Gerard weer langszij en won uiteindelijk door een fluke op de zwarte bal. Edwin moest zich even resetten maar ook het tweede frame werd spannend. ook nu werd deze door Gerard gewonnen op de zwarte bal. Het derde frame was de echte scherpte er af en deze werd overtuigender door Gerard naar zich toegetrokken met een 3-0 op het bord. Op tafel 3 begonnen nog twee ongeslagen spelers Dick en Nico aan hun strijd om deze status te verdedigen. Het eerste frame ging Dick vlot van start maar door onder andere een mooie 24 (miste zwart maar net voor de hoogste HC break) break van Nico rolde het eerste frame zijn kant op. Het tweede frame leek lange tijd voor Dick te zijn echter maakte Nico een 25 clearance, welke hij ook allemaal nodig had om het frame nog te kunnen winnen. Ook deze partij leek naar een 3-0 te gaan echter niets was minder waar, Dick bleef taai tegenstand bieden en maakte geregeld mooie pots. Zowel het derde als het vierde frame werden op de laatste zwarte bal door Dick gewonnen, maar op het scorebord had hij wel steeds de overhand. Het vijfde frame was van een andere orde en deze werd met een grote uitslag door Nico gewonnen voor een 3-2 zege. Het bleef daarna nog lang onrustig in Wilnis.

Paul – Peter B (gewijzigd schema) 3-0
Peter van V – Tom 0-3
Nico – Dick 3-2
Gerard – Edwin 3-0
De uitslagen van gisteravond zijn verwerkt in de stand op de website

De hoogste break is ook deze week (nog maar net!!) ongewijzigd gebleven en staat met 28 nog op Maurijn zijn naam.

Het lichte programma voor volgende week dinsdag 13 december is:
20:00 Paul – Wim
20:00 René – Fred

Het zou ook leuk zijn als hier op deze plek af en toe een berichtje achtergelaten wordt.
Alvast veel succes gewenst voor alle spelers van volgende week.
Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *