Verslag Huiscompetitie 29 november

We hebben gisteravond weer kunnen genieten van een drietal wedstrijden.

Op tafel 1 gingen Erik en Maurijn van start. Voor deze partij mochten we zelfs een internationale toeschouwer uit Noorwegen verwelkomen (het was trouwens gezellig druk in de loods met wel zeven toeschouwers langs de lijn). Maurijn leek hierdoor wel vleugels te krijgen en was erg potvast. Erik kreeg wel diverse kansen maar hij kwam nooit echt zodanig in de wedstrijd om het Maurijn moeilijk te maken. Dit werd dan ook een 3-0 zege voor Maurijn waar niks op af te dingen viel. Op tafel 2 gingen de beide Peter’s van start. De frames gingen aardig gelijk op en het eerste frame werd gewonnen door Peter van Velzen op de zwarte bal. Bij de overige frames zat het venijn hem toch steeds in de staart echter moest Peter Buchner capituleren en boekte Peter van Velzen zijn eerste HC overwinning met een fraaie 3-0 eindstand. Op tafel 3 was het de beurt aan Dick en Wim. Dick is bezig aan een goed seizoen, hij is nog ongeslagen in de huiscompetitie en hij was zaterdag nog finalist in het 50+ toernooi (welke trouwens door Gerard gewonnen is op de zwarte bal). Het eerste frame stond Dick wel steeds iets voor maar hij kon ook niet echt weglopen van Wim. Uiteindelijk won Dick hem wel. Het tweede frame ging meer overtuigend naar Wim en het derde frame rolde Dick zijn kant op. In het vierde frame had Dick continue de overhand en Wim had met de gele bal op tafel al een snooker nodig. Dick maakte een foul 7 en Wim wist alle kleuren één voor één weg te werken en op de zwarte bal te winnen. Het was duidelijk dat beide heren de spanning op de keu hadden. In het vijfde en beslissende frame kon Wim geen potje meer breken en heeft Dick met overtuigende cijfers gewonnen en daarmee zijn ongeslagen status gecontinueerd.
Peter van V – Peter B 3 – 0
Erik – Maurijn 0 – 3
Wim – Dick 2 – 3
De uitslagen van gisteravond zijn verwerkt in de stand op de website

De hoogste break is ook deze week ongewijzigd gebleven en staat met 28 nog op Maurijn zijn naam.

Het volle programma voor volgende week dinsdag 6 december is:
19:00 Paul – Wim
19:00 Peter van V – Tom
21:00 Nico – Dick (twee ongeslagen strijders)
21:00 Gerard – Edwin (gewijzigd van 20 december)

Vanaf vandaag worden deze verslagen ook meteen op de website gepubliceerd onder het kopje “nieuws” zodat ook niet HC deelnemers de strijd kunnen volgen. Het zou ook leuk zijn als hier af en toe een berichtje op achter te laten.

Alvast veel succes gewenst voor alle spelers van volgende week.
Edwin

1 gedachte over “Verslag Huiscompetitie 29 november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *