Verslag Huiscompetitie 22 november

22 november zijn er drie huiscompetitiewedstrijden gespeeld in ons eigen snookerloods theater. Op alle drie de tafels kwam na een 2-0 stand een 2-1 op het scorebord. Op tafel 1 speelde Erik tegen Lex, het oorspronkelijke schema had Tom tegen Lex ingedeeld maar aangezien Tom verhinderd was is deze omgedraaid met de wedstrijd op 20 december. Zowel Lex als Erik speelde goed en dan gaat het vaak om de nuances waar dat kleine beetje pech of geluk het verschil maakt. Lex kwam op 2-0 voor waarna Erik zich herpakte en overtuigend het 3de frame won. Ook het vierde frame had Erik grotendeels de overhand maar sneuvelde alsnog in de eindfase. Nico en Gerard hadden maandagavond nog speciaal getraind voor hun wedstrijd. Op tafel 2 kwam Gerard in de eerste twee frames maar moeilijk op gang en Nico won deze ogenschijnlijk makkelijk. Daarna stokte het potten voor hem en Gerard deed wat hij moest doen om het 3de frame op te eisen. Het vierde frame ging aardig gelijk op echter werd de achterstand in de eindfase voor Gerard onoverbrugbaar en moest zijn meerdere erkennen in Nico. Op tafel 3 speelde Edwin tegen Fred, welke partij begon met het memoreren van het scoreverloop van vorig seizoen, waarbij Edwin 2-0 voorstond en alsnog met 3-2 verloor. Edwin was vastbesloten om dat vanavond niet weer te laten gebeuren. Echter Edwin kwam 2-0 voor en Fred kreeg daardoor een extra drive leek wel en presteerde het 2x op black ball om 2-2 gelijk te maken met mooie pots. Het vijfde frame werd ook spannend, halverwege nog even gestaakt wegens invallende duisternis door een doorgeslagen stop, waarbij Fred uiteindelijk met ‘makkelijke’ pot op de laatste roze bal 7 punten voor had kunnen staan. Hij miste echter onverwachts, door de spanning zei hij later, en mede dankzij een foul van Fred en een simpele roze pot won Edwin alsnog met 3-2 en doorbrak de ban hiermee.

Gerard – Nico 1 – 3
Erik – Lex 1 – 3
Edwin – Fred 3 – 2

Zowel Lex, Nico als Edwin behouden na deze avond hun ongeslagen reeks. De laatste stand staat ook op deze site onder het kopje “Huiscompetitie

De hoogste break is ook deze week ongewijzigd gebleven en staat met 28 nog op Maurijn zijn naam.

Het programma voor volgende week dinsdag 29 november is:

Peter van V – Peter B
Fred – Michael
Wim – Dick
Alle drie de wedstrijden beginnen om 20:00.

Het schema van 2017 is vrijwel af en zal zeer spoedig gepubliceerd worden.

Alvast veel succes gewenst voor alle spelers van volgende week.
Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *