Verslag Huiscompetitie 15 november

Er zijn op 15 november wederom drie wedstrijden gespeeld. Erik had binnen anderhalf uur een 3-0 overwinning op het scorebord staan tegen Peter B en maakte hiermee de tweede 3-0 overwinning op rij. René verloor het eerste frame tegen Cor-Jan maar herpakte zichzelf hierna en sleepte er een mooie 3-1 overwinning uit. De spannendste wedstrijd bleek die van Michael tegen Paul te zijn. Het eerste frame liep Paul snel uit maar Michael kwam helemaal terug echter het frame werd toch nog in Paul zijn voordeel beslist. Het tweede frame had Paul geen schijn van kans en Michael zette met een hoge score de 1-1 op het bord. De volgende twee frames werden in Michael zijn voordeel beslist op de zwarte bal en daarmee sleepte hij de 3-1 overwinning naar zich toe.

Paul – Michael 1 – 3
Erik – Peter Buchner 3 – 0
Cor-Jan – René (gewijzigd schema) 1 – 3

De hoogste break is ook deze week ongewijzigd gebleven en staat met 28 nog steeds op Maurijn zijn naam.

Het mooie programma voor volgende week dinsdag 22 november is:

Edwin – Fred
Gerard – Nico
Tom – Lex
Alle drie de wedstrijden beginnen om 20:00.

Alvast veel succes gewenst voor alle spelers van volgende week.
Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *